Gyártás, felületkezelés, beépítés

Szolgáltatásaink

2004 tavasza óta Európában a legújabb technológiának számító Leitz eszközzel végezzük a gyártást nagyobb volumenben is. Az ezzel gyártott ablakoknak és ajtóknak festését is elvállaljuk, ez nagy mértékben növeli élettartamukat.

Ingyenes helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés biztosítja a pontos gyártást. Minden megrendelésnél felmérésünk ingyenes. Árajánlatkérés szempontjából felmérésünk Vecsésen és Budapest XVIII-XIX kerületében ingyenes. Messzebb lévő helységeknél egyszeri költséget számítunk fel, amelyet a megrendelés összegéből levonunk.

Gyártás

Termékeinket vecsési, 350 négyzetméteres telephelyünkön gyártjuk 1996 óta. Választható profilok 2 illetve 3 réteg üvegezéssel a legfejlettebb technológiával.

Felületkezelés

Felületkezelésünk 3 réteg festésből áll. Mielőtt elkezdenénk a festést a már megcsiszolt faanyagot szálmegkötő folyadékba mártjuk, majd száradás után újra csiszoljuk. Ez a művelet a minél simább felület kialakításához szükséges. Ezután ecsettel kerül fel az első, az alapozó réteg, mely a kiválasztott színt adja, illetve tartalmaz még faanyagvédő ill. gombaölőt adalékot is. A középső réteget már szórt technológiával visszük fel a felületre, mely egy igen kemény réteget képez, ezzel védve a szín tartósságát. Ezután is csiszoljuk a felületet finom csiszoló szivaccsal. Végül az utolsó réteg, a fedő réteg szintén szórással kerül fel az átcsiszolt és portalanított felületre. Ezzel az eljárással a nyílászárók élettartamát meghosszabbítjuk. Valamint a festés még a vasalat és üveg behelyezése előtt történik, így olyan részeket is lekenünk, amit utólag már nem lehet. A többszöri csiszolás, pedig a nagyon sima felületet eredményezi. A fentiek miatt érdemes választani a gyári felületkezelésünket. Az alap szín- és üvegmintáinkat a következő linken láthatják: http://bartfa.hu/anyag-mintak/

Szállítás

Igény esetén a megrendelt terméket elszállítjuk a kívánt helyre ára km-től és mennyiségtől is függ. Kérjen árajánlatot cégünktől erre vonatkozóan.

Szerelés

Vállaljuk nyílászáróink beszerelését az ország egész területén, akár külföldön is. A beépítés történhet új falnyílásba (kőműves által előre kialakított falkávába), vagy csereként is, mikor a régi ablakot vagy ajtót cégünk bontja ki, és helyére beépíti az újat.

Garancia

3 év garanciát adunk nyílászáróinkra. Fontos a szakszerű beépítés. Ezen kívül szintén fontos a natúr ablak, ajtó rendelése esetén a legrövidebb időn belül történő felületkezelés. Ezek elmulasztásából eredő hibákért garanciát nem tudunk vállalni. Ezért is javasoljuk a gyári felületkezelést (lásd.: felületkezelésnél) illetve, hogy cégünk szerelje be az általunk elkészített nyílászárókat.

Fa nyílászáróra van szüksége?

Kérje akár ingyenes felmérésünket

Ajánlatkérés