Fa nyílászárók

Szolgáltatásaink

Felületkezelés:

Felületkezelésünk 3 réteg festésből áll. Mielőtt elkezdenénk a festést a már megcsiszolt faanyagot nedves szivaccsal áttöröljük, majd száradás után újra csiszoljuk. Ez a művelet a minél simább felület kialakításához szükséges. Ezután ecsettel kerül fel az első, az alapozó réteg, mely a kiválasztott színt adja. Illetve tartalmaz még faanyagvédő ill. gombaölőt. A középső réteget már szórt technológiával visszük fel a felületre, mely egy igen kemény réteget képez, ezzel védve a szín tartósságát. Ezután is csiszoljuk a felületet finom csiszoló szivaccsal. Végül az utolsó réteg, a fedő réteg szintén szórással kerül fel az átcsiszolt és portalanított felületre. Ezzel az eljárással a nyílászárók élettartamát meghosszabbítjuk. Valamint a festés még a vasalat és üveg behelyezése előtt történik, így olyan részeket is lekenünk, amit utólag már nem lehet. A többszöri csiszolás, pedig a nagyon sima felületet eredményezi. A fentiek miatt érdemes választani a gyári felületkezelésünket.

Szerelés:

Vállaljuk nyílászáróink beszerelését az ország egész területén. A beszerelés történhet új nyílásba (kőműves által előre elkészített nyílásba) ára 5.000,-Ft/m2 - tartalmazza az elhasznált anyagot is (púrhab, csavarok). A beszerelés történhet csereként is, mikor a régi ablakot, ajtót cégünk kibontja és helyére építi be az újat. Csere esetén is két megoldás létezik. Egyik mikor a régi ablakot tokostól szedjük ki, a másik mikor nem szeretne a vevő, nagy felújítást, ilyen esetben a régi tokot nem bontjuk ki, hanem erre építjük rá az új ablakot. A csere ára 5.800,-Ft/m2. Az új ablak az utóbbi esetben kisebb lesz a régi tok szélességével. Ennél a megoldásnál esztétikai szempontból a régi tokot el szoktuk takarni új anyaggal. A borítás ára: natúr 9.600,-Ft/m2, festve: 19200 -Ft/m2.

Szállítás:

Igény esetén a megrendelt terméket elszállítjuk a kívánt helyre ára km-től és mennyiségtől is függ. Kérjen árajánlatot cégünktől erre vonatkozóan.

Felmérés:

A helyszíni felmérés biztosítja a pontos gyártást. Minden megrendelésnél felmérésünk ingyenes. Árajánlatkérés szempontjából felmérésünk Vecsés és környékén ill. Budapesten ingyenes, messzebb lévő helyiségeknél egyszeri költséget számítunk fel, mely a megrendelés összegéből levonandó.

Garancia:

3 év garanciát adunk nyílászáróinkra. Fontos a szakszerű beépítés, ill. natúr ablak, ajtó rendelése esetén a legrövidebb időn belül történő felületkezelés. Ezek elmulasztásából eredő hibákért garanciát nem tudunk vállalni. Ezért is javasoljuk a gyári felületkezelést (lásd.: felületkezelésnél) illetve, hogy cégünk szerelje be az általunk elkészített nyílászárókat.